Despre Witz

Oficial suntem o fabrică de scaune, fotolii, canapele și panouri acustice. În fapt, aducem buna dispoziția și zâmbetul în birouri, spații industriale, hoteluri și restaurante prin produse fabricate la comandă.

Funcționăm din anul 2011 în Hărman, lângă Brașov, într-un spațiu de 3000 mp și expunem o parte din produse în Bucureș la Danielli Design. Aici, colegii noștri oferă suport tehnic arhitecților și dezvoltatorilor interesați să amenajeze interioare personalizate.

Cu totul suntem 28 de suflete care trudim cu pasiune și zâmbim mult. Până în prezent, am scos pe poarta fabricii peste 600.000 de scaune și alte produse proprii. În 2018, credem că am făcut să zâmbească 80.000 de persoane, pentru că am fabricat 80.000 de scaune la comandă, dintr-o suită de 90 de modele.

Ultimele achiziții de echipamente, ne permit uneori să facem din tehnologie artă, în aceleași tendințe estece cu piața mondială. Împreună cu abilitățile meseriașilor tapițeri, ne declarăm cei mai buni pe acest segment. Ne ajută CNC-ul de cusut ornamental, mașina de tapițat cu fir și mașina de tapițat suprafețe concave.

Prezentăm oferta structurată pe patru categorii specializate, toate produsele fiind executate la comandă, astfel:

  • Witz Chair – scaune pentru birouri
  • Scaune industriale – scaune speciale pentru producție în hale și spații industriale
  • Axel Borg – fotolii, canapele și paturi pentru hoteluri și restaurante
  • Design Acustic – panouri acustice și fonoabsorbante pentru birouri

Comentariile sunt închise.